Gyermekeink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

2009. november 6., péntek

Remélem csak a fog!

Reggelre szerencsére még csak hőemelkedése sem volt Petinek,és nagyon jó kedvű.Felhívtam a doktornőt,elmondtam mi van.Mondta,hogy ír fel egy gyógyszert és ott hagyja az asszisztensnél.(ez már 9órakor volt és addig van rendelés)Mondtam,hogy rendben akkor elmegyek érte,10perc és ott vagyok.Mondta az orvos,jó akkor meg nézi Petit vigyem fel.
Egy anyuka volt csak előttünk aki receptet íratott.Az anyuka nagyon náthás volt ezért nem mentünk be a váróba addig.
Petit meg hallgatta a doktornéni,de semmit nem talált nála(szerencsére).Bele nézett a torkába(már amennyire Mazsi engedte mert a száját szorította össze)kicsit pirosabb a torka,de nem vészes.
Felírta nekünk a Ceclort,és mondta,hogy ha visszajön a láz(38fok) akkor mindenképp kezdjem adni Petinek,az oltás miatt nehogy baj legyen!Ha csak hőemelkedése van akkor nem kell mert az valószínű a fogától van.
Szerencsére eddig láztalan.
Remélem most már így is marad!!!!!

6 megjegyzés:

Annus írta...

Zsófi, ezt én sosem fogom megérteni. Mi a fenének adni a Ceclort egy 38 fokos láznál? Aztán, meg, ha valami komolyabb gyuszija lesz, nehezebb dolgod lesz.
Marcinak is volt 38 fok fölötti láza a foga miatt. Egyébként ilyenkor, ha fogzanak, akkor sokkal jobban elkapnak mindent. Ne add neki az antibogyót, ha "csak" 38 a láza..már..ha egyáltalán visszamegy addig.
A képek isteniek. Csodaszép a kis Mazsid!

ui: Marcinak már volt 39,4-es láza is...többször hívtam a dokit,m hogy mit adjak neki..de még akkor sem engedte az antibogyót, mert nem volt mire adni. Egy vírust úgysem nyír ki.
Puszi

Zsófi írta...

Nem kell adnom most neki,csak ha lázas.2napja kapta az oltást,és állítólag ez olyan oltóanyag,hogy ha pár napon belül valami vírust vagy valamit elkap akkor okozhat valami szövődményt.Csak ezért írta most ki neki a gyógyszert a doki.
De én is remélem,hogy nem kell hozzá nyúlnunk.
Ma már teljesen láztalan!(kop-kop-kop!!!!!)

Annus írta...

De ha elkap valami vírust, akkor azon a Ceclor nem segít...
Marci ma kapta meg..és a doki nem adott semmit.

Ledorka írta...

Én se értem, lázra minek ír fel antibiotikumot... A lázra lázcsillapító kell, és slussz. Persze, nem vagyok orvos, de annyit tudok, hogy a feleslegesen adott antibigyó nem javít semmin, viszont rengeteget árt. A mi dokink ötször leellenőrzi, van-e bakteriális fertőzés, és csak akkor ír fel ilyesmit. Vírusok ellen meg egyáltalán nem jó semmilyen gyógyszer.

Jobbulást Petinek! Remélem, csak fogriadó volt. :)

Andi&Tomi írta...

Csatlakozom az előttem hozzá szólókhoz.Én a helyedben már régen orvost váltottam volna, amiket művel?! az előző posztodban olvastam,felháborító viselkedés.
Ráadásul nem értem minek adott még a Petinek oltást hiszen nem régen volt beteg, lehet abból maradt még valami a kis szervezetébe,a mi orvosunk biztosan várt volna vele.
Jobbulást Petinek és bízzunk abban, hogy a fog a ludas a dologban.Puszi

Annus írta...

A mi dokink is megvizsgálja a gyerekekt alaposan, és csakis úgy adja be az oltást. Ha előtte volt beteg, akkor elhalasztja.
Válts dokit Zsófi!