Gyermekeink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

2010. január 1., péntek

Szilveszter éjszaka,és az év első napja!

Sajnos nekünk nem jól indul ez az év:(
Petikém még mindig nincs jól:(Hétfő óta szinte semmit nem eszik,amit meg mégis el csipeget az többségben vissza is jön neki.Hasmenés csak hétfőn volt.
Csütörtökön már úgy láttam mintha kicsit javulna és napközben is szívesen evett a húslevesből(csak a levét ette).Legalább így vett magához egy kis folyadékot,mert sajnos inni sem hajlandó csak nagyon keveset:(
Szilveszter este elmentünk Anyumékhoz.A fiúk(Tomi és a kis barátai) tűzijátékoztak 9-körül,utána mi el is jöttünk haza.Peti jóízűen megevett 2-kicsi sóskiflit,ivott is.Úgy gondoltam végre talán meg gyógyult,de többet egyenlőre nem adtam neki(nehogy most meg sok legyen a kis gyomrának).
10-fél11-körül aludt el,de éjfélig 3x felébredt.Épp pezsgőt(isteni finom barackos kölyök pezsi:)) bontottunk Apával éjfélkor,mikor megint sírt.
Áthoztam hozzánk a nappaliba mert nem tudtam vissza altatni.Az ablaka előtt az utcán tűzijátékoztak,meg petárdáztak.Ez ment olyan 3/4 -1ig addig a kezemben feküdt félig alva:)Volt,hogy csak fel figyelt a durranásra de volt,hogy hangosan magyarázott és mutogatta nekünk az ablakot,hogy nézzünk már ki,hogy valami ott történik:)
1-óra körül betettem a hintába és 2-perc múlva már aludt is:)
Fél 3 felé újra ébredt,ekkor már oda tettem magam mellé,gyorsan aludt is tovább.
5 után 10percel nagy sírás!Arra ébredt,hogy hány megint...Az a kevés kis kifli amit jóízűen megevett mind ki is jött.
Ágynemű,pizsoma csere.
Egyfolytában sírt és öklendezett,de a sűrű nyálon kívül már semmi semmi nem jött ki belőle.
Úgy sajnálom ilyenkor,Kicsi Mókuskám nem értette mi is történik vele.Csak az én kezemben maradt el és Apának még rá sem szabadott nézni mert már attól is sírt.Mintha Apára lett volna mérges a kis csöppem.Kortyonként adtam neki egy kis vizet,majd mikor 3x is átöltöztünk és úgy láttam,hogy kicsit meg nyugodott kapott egy fél deadalonetta kúpot és szépen el is aludt az ágyon ahogy simogattam.Ez fél 7-felé volt.
Utána fél 11-kor keltünk fel:)
Kicsit talán jobb a kedve és inni is iszik aminek nagyon örülök.Evett délelőtt egy negyed főtt répát és 2falat krumplit.Kicsit később megevett egy kekszet is és most aludt 2-órát.
Meg próbálok neki adni megint egy kis húslevest,az remélem meg marad benne!!!!

17óra van.
Na közben ránk sötétedett.Evett egy kis levest a Mazsi,aztán kimentünk a friss levegőre.Úgy látom nagyon jót tett neki,elég jó a hangulata is.Miután bejöttünk evett egy kekszet,és már önmagától nyúl a teájáért(nem kell tuszkolni belé a folyadékot).Volt kaka is,csoda,hogy van mi kijöjjön egyáltalán...
Most alszik megint.
Gyógyulj meg hamar Picikém!!!!!

4 megjegyzés:

Annus írta...

Hát, Zsófi, Ti sem unatkoztok sosem. Sajnos ezek a kismadarak olyan hamar benyalnak mindent, hogy az elképesztő. Egyszerűen kivédhetetlen.
Gyorsan gyógyulgasson most már a kis tigrised!!!

Unknown írta...

szegénykém :( :( nagyon gyors gyógyulást !!!!!!!! ezt a kukacot se eszi meg? tudod ezt a sóssat? arra hátha többet inna.

Ági írta...

ha már ő kéri az innivalót az nagyon jó jel!Csengi is akkor kezdett jobban lenni,mikor már ő akart szinte folyamatosan inni!
keksz helyett inkább ropit adj neki,az sós,jobban akar majd rá inni!a pufi szerintem túl sós,azzal még várjatok!
sok-sok gyógypuszi Petyusnak!!!

Zsófi írta...

Köszi Lányok!
Ropit még nem adtam neki,mert attól félek,hogy ledugja a torkán,meg nem is tudja még úgy elrágni.
Kukacot szokott enni,azt szereti.Egyik nap azt evett,de most az sem kellett neki.
Ma már úgy néz ki jobban van!!!!!
Legalábbis nagyon remélem!!!!!
Evett és iszik is szépen:)