Gyermekeink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

2010. május 22., szombat

Vásárcsarnok!Gyerekkel oda többet soha!!!

Elmentünk ma Anyuval Pécsre a vásárcsarnokba virágokat venni a temetőbe!
Vészesen közeleg a 25.-e...
Szerintem ezért is vagyok ennyire hülye érzékeny az utóbbi időben.Minden kis hülyeségen el tudom magam sírni.Sőt feszült is vagyok...
Szóval elmentünk virágokat venni.Petit most vittem először és egyben utoljára ide babakocsival!
Jobb lett volna a mei-tai,de egyszerűen nem tudom már annyit cipelni:(
Iszonyatosan felidegesítettem magam amikor a harmadik idióta figyelmetlen vénasszony,majdnem beleült a gyerekem ölébe.Mert ugye kézzel lábbal magyarázni,mutogatni azt kell,de egy kicsit is figyelni,hogy hova kire tolat rá azt nem!!!
Pedig komolyan mondom Mi ráértünk,nem siettünk,Én türelmesen megvártam a sorom,hogy a szűk kis helyen mikor tudunk végre mi is átjutni.Azt hiszitek valaki is félre állt,hogy ugyan elengedjenek minket???Na azt nem.Még ki is ugrottak elénk,hogy nehogy má az Anyuka menjen el előbb a babakocsival mint ők...
Húú nagyon mérges voltam,és szinte nem is vásároltam ott bent semmit,mert inkább kimentem onnan.
Ja arról meg nem is beszéltem,hogy épp vettem valamit,az egyik idősebb nő aki mellettünk állt már kétszer meglökte a babakocsit.Oda sem nézett,hogy vajon mitől nem fér el,vagy mitől nem tud odébb menni.És amikor indult még annyira magyarázott,hogy megbotlott és majdnem ráült a gyerekemre!Na ekkor lett elég!!!!
Én oda szóltam neki,hogy jó lenne ha végre egy kicsit oda figyelne,mire még ő volt felháborodva.Mondom neki persze nyugodtan üljön a gyerek ölébe,tolom őt is egy kört.Na erre elhallgatott.A mellettem állő nő teljesen igazat adott nekem.Utálom,utálom,utálom ezt a sok hülye figyelmetlen embert!!!!!

Volt egy kellemes meglepetésem is.Vettem 2 kis elefántot(kb 10 cm-es) és egy kismadarat Szabikám sírjára.Az eladó egy kb velem egyidős hölgy volt.Beszélgettünk kicsit,hogy kinek és hova lesz a kis elefánt.Petit hatszor körbecsodálta,hogy milyen szép,és milyen szőke,és milyen kis mosolygós stb:)
Olyan kedves volt,hogy adott Petinek ajándékba,teljesen ingyen egy ugyan olyan kis elefántot amit vettem,csak kisebbe!Na ez a nem mindennapi dolog a mai világban!!!
Holnap teszek fel képet a kis elefántról!Olyan szép.
Na itt vannak a fáncsik:)
Meg a kismadár is:)

10 megjegyzés:

Annus írta...

Hát Zsófi, engem ott megvertek volna, annyiszor mordultam voilna rá az eemberekre..nagyon figyelmetlenek tudnak lenni...

..nekem is eszemben van, hogy közeleg az a dátum. Zsófi, mi itt leszünk Neked és Veled sírunk egy kicsit..

Andi&Tomi írta...

Zsófi! Én is azt mondom mint Annus!:)Én az ilyenekre robbanni szoktam!Bizony oda szólok olyat,hogy utána csöndbe marad mindenki :)Utálom olyankor a nem törődöm-figyelmetlen embereket.

Ági írta...

Hallod,én biztos nem lettem volna illedelmes már az első lökdösésnél sem!
egyszer Ágira is majdnem rálépett egy "néni" és még ő volt megsértődve,hogy miért hagyom a gyereket mellettem állni,miért nem veszem föl!mert ő ugye nem látta,szó szerint majdnem rálépett!2 éves volt akkor a gyerek!
na nekem se kellett több,jól beolvastam neki,azóta nem köszönünk egymásnak az utcán.. :)

Gy.Reni írta...

sajnos egyre több az ilyen ember és főleg az idősebb korosztály. Azt hiszik,hogy ők kiváltságosok (tisztelet a kivételnek).
25-én sokat fogok rátok gondolni :( :( :( :(

Ricsimanó és Kriszti írta...

Sajnos ilyen furcsa világot élünk, amikor 1 pici figyelmesség is óriásinak tűnik, mert az emberek nagy része egyáltalán nincs tekintettel másokra. Én is ha nem az elsőnél, de a második lökésnél- főleg ha még bocsánatot sem kér- szóltam volna. Nemrégen Én is Magam elé engedtem az orvosnál egy 2 gyerekes anyukát, mire a mögöttem lévő csaj felháborodva felállt és még előttem és az anyuka előtt beviharzott a rendelőbe, hogy Ő volt itt hamarabb és Én ne jótékonykodjam az ő kontójára. Szóval vannak bunkók közöttünk az biztos!!! Még szerencse, hogy Mi jobbak vagyunk Náluk :o)

SKata írta...

Drága Zsófi!Én is nagyon nehezen viselem,mikor akkor ér bármilyen inzultus,mikor a gyerekem is ott van...a Férjem többször is rámszólt már,hogy nagyon vigyázzak,mert egyszer emberemre találok és akkor mehet a hajtépés Nórika előtt,de úgy gondolom,hogy jogos,amikért akkor morgok...nem akarok előjogokat,meg különleges figyelmet,csak egy kicsi odafigyelést,amit én simán megadok Másoknak,akárhány évesek...

Holnap nagyon gondolok Rád,Rátok;azért írom most,mert nem tudom még,hogy tudok-e a géphez jönni,de megpróbálom!!!Kitartás!!!!!!

NőiCsizma írta...

Kedves Zsófi! Még csak egy pár hete olvaslak Titeket. Nagyon szeretem az írásaidat, mert rendkívül hasonlóan gondolkodunk. Ha megengeded, Én is hozzászólnék ehhez a bejegyzésedhez:
1. Hál'Istennek nem tudom, hogy mit érezhetsz Szabika miatt, de nagyon csodállak a kitartásodért és a történtek után az életszeretetedért! Csak sejtem, hogy min mész keresztül most. Igazából félek is mélyen belegondolni, mert Sosem szeretném azt átélni, amit Te! Megszakadna a szívem. Az ilyen "évfordulókon" pedig mindig meghalnék egy kicsit. Talán az egyetlen megoldás - amit Te is csinálsz - méltóképpen emlékezni. Szükség van ezekre a rituálékra.
2. Az idősek (nyugdíjasok) zöme tényleg megdöbbentő! Észre sem veszik, hogy 1 méter alatt is van élet. És persze a gondolkodásuk, hogy mivel Ők az öregek, nekik mindenben elsőbbségük van, mintha nem érnének rá. Pedig inkább "turistaként" járnak a VCS-ba. De így viselkednek a háziorvosnál is, ahol csak gyógyszert iratnak fel, nem lázas betegként állnak sorba. Mintha Ők sosem lettek volna anyukák vagy apukák.
3. Pár hete egyik lányomat a szemészeti ügyeletre kellett vinnem szombaton. Életemben először hívtak be soron kívül minket. Meg is jegyeztem a Doktornőnek, micsoda rendkívüli élmény. Azt válaszolta, neki is és az asszisztensnek is van 2 gyermeke. Mindketten fiatalabbak voltak Tőlem...

wan*der*lust*er írta...

Sajnos tényleg akadnak figyelmetlen, bunkó emberek, belőlem is előtör az anyatigris ha a gyerekemről van szó, és a szám is hamar elered. Felháborító! Mit gondolnak, üres babakocsit tologatunk magunk előtt vagy mi?!

A holnapi napra(is) sok erőt neked, és kitartást.

u.i. nagyon édesek az elefántok

mayertimi írta...

Utálom zsúfolt helyre vinni a lányom, egy apróságon is kitudok akadni ilyenkor.

A mai napra én is, mint az előttem szólók kitartást és sok erőt kívánok Neked ...

Zsófi írta...

Látom akkor azért vannak dolgok amiben teljes az együtt értés!
Valóban némelyik idős azt hiszi magáról,hogy körülötte forog a világ és mindig nekünk"fiataloknak" KELL udvariasnak,figyelmesnek lenni!!!
Némelyik igenis szégyellhetné magát a viselkedése miatt!
Én sem szoktam ilyen helyekre vinni Petit,de most nem tudtuk máshogy megoldani,és nem gondoltam,hogy délelőtt is ilyen sokan lesznek.

Edit!
Üdvözöllek Nálunk!:)
Bevallom Én is be szoktam nézni hozzátok:)

Köszönöm mindegyikőtöknek,hogy lélekben velem/velünk voltatok tegnap!