Gyermekeink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

2009. július 18., szombat

Gyümülcs imádat:)

Hála az égnek Peti nagyon szereti a gyümölcsöt,legyen az édes vagy akár savanyú.Bár úgy veszem észre,hogy a savanykásabbakat szívesebben eszi.A meggyet imádja.A banánból is jobban megeszi azt ami még nem olyan nagyon érett.
Mivel most dinnye szezon van,megkérdeztem a gyerekorvosunkat,hogy görögdinnyét adhatok-e már a Petinek.A válasz az volt,hogy azt semmiféleképpen ne adjak,majd csak 2-éves kor után...Néztem bután a doktornőre,hogy vajon miért ne?Azt mondta ez az egy olyan gyümölcs ami valami keresztreakciós allergiát tud okozni...Na mondom szuper...
Rá 1-napra volt nálunk a védőnő,gondoltam megkérdezem őt is(kíváncsi voltam ő mit mond).
A védőnő szerint nyugodtan adhatok neki...Amikor mondtam,hogy az orvos mit mondott akkor meg csak habogott össze-vissza és próbálta kimagyarázni magát,hogy:- hát igen van egy ilyen tulajdonsága.de nem biztos stb stb...(egyébként elég fura sokszor amiket mond a védőnőnk,na de mindegy)
A szomszédunkban lakik egy barátnőm akinek 3-héttel idősebb a kislánya mint Peti.Az anyósa szintén gyerekorvos,és ő azt mondta,hogy nyugodtan lehet nekik adni dinnyét.
A lényeg,hogy kapott Peti kostolóba dinnyét,és szabályosan remegett érte!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon ízlett neki.Csak pár egy kicsit kapott,de amikor látta,hogy nem kap többet olyan keservesen kezdett sírni,hogy a szívem majd meg szakadt miatta.
Kapott még egy kicsit aztán gyorsan eltereltük a figyelmét:)

A napokban a paradicsomot is meg kóstolta(nem tudom ez végül is gyümölcs-e vagy zöldség,van aki ennek,van aki annak mondja)
Ez is nagyon ízlett ennek a kis Mazsinak:)
(na jó a háttér az ribizli:)..)

Nincsenek megjegyzések: