Gyermekeink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

2010. június 9., szerda

Újabb fogacska:):):)

Na igen most jönne ide a szokásos kép,a dátummal és a 16-os számmal.Mert hogy Petinek a 16.-fogacskáját várjuk,csakhogy most a 32-es számú fogacska bújt ki,méghozzá NEKEM:D:D:D
Azért örülök ennek ennyire,mert ezzel a bölcsesség foggal 3-éve el kellett volna mennem a szájsebészetre,hogy ki műtsék.Azonban akkor pont új munkahelyem volt és nem igazán lett volna jó ötlet a második héten táppénzre menni.
Fájtak a leghátsó alsó fogaim(3-éve).Egyik ki lett idegelve és röntgen alapján megállapították,hogy a bölcsességfogam teljesen derékszögben nő az előtte levő fog gyökerének és ezért fáj...Ez a fog nekem soha a büdös életben nem fog kinőni és csak tönkre teszi az elötte levő fogakat is mert el szuvasírtja a gyökereit stb...Tehát csak a műtét marad!!!
Na ezt meghallva az én fogam már nem is fájt:)De tényleg nem!!!
A 3-év alatt néha néha érezgettem tompán,de nem volt vészes.
Múlt héten viszont eléggé fájt és az ínyem olyan volt mintha megsértettem volna valamivel.
Másik oldalt van egy érzékeny fogam,még mondtam is Apának,hogy ez így milyen jó lesz mert egyik oldalon sem tudok így rágni rendesen.
Aztán egyik reggel mintha elvágták volna a fájdalmat:)
Megtapogattam,hogy mi is van,tényleg meg sértettem-e vagy az is meggyógyult?Ekkor éreztem,hogy van egy kis dudor,és abban egy kis luk(az ínyemben).A körmömmel éreztem,hogy a lukban bizony ott van a fogam!!!!
Úgy örültem neki mint majom a farkának:D
Kicsit még érzékeny az ínyem,de így most legalább tudom,hogy szegény Mazsikám min megy keresztül minden egyes fogacskánál...
Csak épp annyi a különbség,hogy Én megértem,hogy mi is történik ilyenkor,Ő meg csak azt érzi,hogy bizony ott valami fáj...
Apa szerint hiába bújt ki a negyedik bölcsesség fogam,Én attól még nem lettem bölcsebb...

2 megjegyzés:

NőiCsizma írta...

Gratulálok Zsófi! Még annyi különbség van, hogy Te 3 évig szenvedtél, mire ez az egy kibújt. Hál'Istennek, nekik nem kell rá ennyit várni! :)
Nekem (34 évesen) még egy bölcsesség fogam sincs... :D

Zsófi írta...

Nem mondod????
Hogy-hogy nincs még?Lehet,hogy akkor ki sem bújik már?