Gyermekeink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

2009. október 25., vasárnap

8:)

Végre kibújt a 8.-fogacskája Petinek.Eddig az összessel nagyon szenvedett,de ez valamiért még nehezebben jött ki mint az előzőek.
Elvileg mindig párba jönnek ki a fogak.Petinek másfél hónap kellett,hogy végre ki bújjon a felső fogacskájának a párja.Ez nagyon sok idő,és ez alatt végig kínozta a kicsikémet...
2-hete elkapott valami vírust ami magas lázzal járt.Társult mellé egy hasmenés is,amit nem igazán tudunk,hogy a vírussal jött-e vagy a fog miatt volt-e.Mindenesetre azt mondom,hogy másfél hét enyhébb hasmenés után,csütörtökön még 2x volt kaka,pénteken már semmi.Péntek reggel még nem volt kint a fogacska.Peti egész nap kapkodott a kis a szájához szabályos felvisításokkal.Annyira sajnáltam szegényemet.Már sírtam vele együtt a tehetetlenségtől.
Este megnéztem megint és akkor vettem észre,hogy végre sikerült át törni e az ínyt:)
Én úgy gondolom,hogy tuti a fogától volt a hasmenés,és az iszonyat rossz éjszakák.Most 2-napja elég jól alszik éjjel(kop-kop-kop).Mondjuk arra rájött a kis zsivány kölköm,hogy Anya mellett jobb aludni.Elalszik este,és rá kb 1,5-2-óra múlva már ébred is.Hiába alszik vissza a kezemben fél perc alatt,de ekkor már a világért nem tudom vissza tenni az ágyába.Viszont ha mellém teszem akkor reggelig alszik(max 1-2x ébred,de csak mocorog,iszik).
Várok még egy kicsit,hogy nyugodtabb napjai legyenek és akkor valahogy vissza szoktatom az ágyikójába.(vagy nem:))

1 megjegyzés:

Andi&Tomi írta...

Lassan már több fogatok lesz mint Nekünk :)