Gyermekeink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

2009. szeptember 26., szombat

Ügyeleten jártam:(

Tegnap reggel már éreztem,hogy valami nem oké derék tájt.És egyre csak rosszabb lett délutánra.Ebéd után mikor felébredt Peti fel sétáltunk anyuékhoz,de haza már apu hozott minket kocsival.Szedtem én be fájdalom csillapítót és be is kentem fastum géllel,de nem igazán hatott.Délután anyu is adott nekem egy fajta gyógyszert és be kente a derekamat azzal a kenőccsel amit neki kevertek ki a derekára.Jó kis mentolos krém.Este haza jött velünk anyu,segített a Petit megfürdetni,elrendezni a dolgokat éjszakára.Aztán egy kicsit jobb lett a derekam.Mondta anyu,hogy ha nem kell akkor nem alszik itt,de ha bármi van éjjel csak telefonáljak.Petikém elég korán vacsizott(8-óra),így 1-óra felé éjjel felébredt és meg evett egy üveg kakaós tápszert.Sehogy nem akart vissza aludni,sírt,én meg nem tudtam tartogatni,ezért oda tettem magam mellé.Nem is volt ezzel gond,olyan jót aludt a Mazsi mellettem mint a csuda.1x kelt fel akkor ivott egy kis teát,vissza kucorodott mellém és reggelig meg sem mozdult.
Na reggel jött a hideg zuhany....Megpihent éjjel a derekam,és nem bírtam mozdulni.Ahogy a csípőmet meg mozdítottam,bele nyílalt egy iszonyat éles fájdalom,Még a könnyem is kicsordult...
Alapjában én úgy gondolom,hogy elég jól viselem a fájdalmat,de ez elviselhetetlen volt...Nem bírtam talpra állni.Négykézláb másztam el a wc-ig úgy,hogy közben a könnyeim potyogtak,Petikém meg mászott utánam szintén sírva mert szerintem Ő meg megijedt,mert így még nem látott engem.Nem volt egy mosoly sem az arcomon.Nem bírtam felemelni és abszolút még tisztába tenni sem.Na egyből telefon anyuéknak,hogy jöjjenek mert valami nagy gáz van.Az volt a leg rosszabb,hogy nem tudtam ellátni a Petit,nem tudtam felállni,hogy reggelit csináljak neki,csak sírtam a fájdalomtól és a magatehetetlenségtől.Szegény kis Picikém csak sírt velem együtt...
Aztán kb 4-5 perc alatt eléggé kiállt ez az éles fájdalom és akkor gyorsan beraktam Petit az etetőszékbe,és bekevertem neki egy adag tejpépet.Anyuék mikor megjöttek,összeszedtük Petinek a cuccait és már indultunk is az ügyeletre apuval.Voltak előttem ketten.A doktornő megnézte a reflexeimet,meg nyomkodta a hátam,derekam stb...Végül írt fel 2-féle gyógyszert meg mondta,hogy kenjem azzal amivel eddig.
Diagnózis:Lumbago ischiassal
Na mondom ez mennyire hiányzott...Azt mondta a dr nő ez bármikor kijöhet ezek után.Hurrá!!!!!
Kérdeztem,hogy lehet-e ez attól,hogy jelentős plusz súlyt van rajtam.Azt mondta,hogy valamilyen szinten befolyásolhatja,de nem minden estben ez a kiváltó ok.Látott ő már 40 kg-os embert is lumbágóval.Akkor kérdeztem,hogy lehet-e a császárnál kapott gerinc érzéstelenítőtől(hallottam ilyent is)Azt válaszolta erre,hogy szerinte biztos,hogy nem.
Na akkor nem igazán lettünk okosabbak.Minden esetre hétfőn el kell mennem a háziorvoshoz,aki majd tovább irányít a reumatológiára.

2 megjegyzés:

Annus írta...

Szegénykém! Sajnos tudom, hogy miről írsz, több helyen is van sérvem és gyakran becsipődik az ideg. Próbáld pihentetni, amennyire Petid engedi!
Kis szöszikéd biztosan nem értette, hogy anya miért mozog nehezen..

Andi&Tomi írta...

:( ez nem jó sajnos, pihenj amennyit csak lehet. Szegény Petike meg azt se tudta miért vagy a földön négykézláb ?!jobbulást Neked...