Gyermekeink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Angel and Memorial tickers

2009. szeptember 23., szerda

Ismét lopás:(

Kicsi fiacskám sírjáról megint eltűntek dolgok:(
Annyira bosszantó ez az egész...Nem igaz,hogy nem lehet már valamit tenni!!!!!!
Hétfőn be mentem az önkormányzatba a jegyzőhöz,és nem érdekel,hogy már nem tudom hányadszor voltam bent,ha kell minden héten bemegyek és szólok,reklamálok.
Nem én voltam aznap az első aki már panaszkodott.Állítólag már tervben van a temető rendes körbe kerítése és bekamerázása.Várnak valami pályázatból pénzt.(kíváncsi vagyok én erre az egészre)
Ma este kimentünk virágokat locsolni,és beszélgettem közben egy asszonnyal aki a férjéhez jár.Mesélte,hogy ők bizony kiültek hajnalokhajnalán egy nagy bokor alá kamerával,hogy le leplezzék a tolvajt.Sikerült is nekik,sőt meg volt beszélve a helyi rendőrrel,hogy ha meg van akkor egyből hívják és ő megy.Írtam már,hogy van egy bolond nő aki közvetlen a temetővel szemben lakik.Hát megint ő volt az a mocskos aki lopkod.Nem tudok rá mást mondani(és még vissza tartottam magam),mert ez egy nagyon fájó pont.
Sajnos eddig nem sokra mentek az emberek ezzel a gyagyással szemben,bármivel is próbálkoztak,de most aláírást gyűjtöttek,hogy vigyék el és zárják már be vagy valami másféle gyógyszeres kezelést kapjon mint eddig.(ha egyáltalán szed valamit)
Remélem hamarosan lesz valai változás,mert ez így nagyon nem oké...

4 megjegyzés:

Ági írta...

Zsófi!
Te aztán tudod,hogy én egy mennyire türelmes ember vagyok,de az hét szentség,hogy ezt a nőt elkapnám és ütném ahol lehet!!!
ilyen nincs,hogy nem lehet mit tenni!ha tényleg bolond,a megfelelő hatóságoknál el lehet intézni a gondnokság alá vételét!ha akarod utána járok,hogyan!
olyan nincs,hogy semmit se lehet ellne tenni!egy ilyen akciója után el kell kapni és megverni,hátha akkor észbe kap,hogy amit tesz,annak ez a következménye!lehet hogy akkor többet nem lopna!
hogy rohadna meg!!!!

Annus írta...

Nagyon elszomorít a dolog...bicskanyitogató emberek vannak...

Andi&Tomi írta...

Ági előttem mindent leírt, én ugyan ezt tenném...Felháborít milyen emberek vannak!

Zsófi írta...

Ez a nő már gyámság alatt van!!!!Csak a gyámja sz.rik az egészre.Felveszi a nyugdíját,fizeti a számláit és ezzel le van tudva.Ezért gyűjtötték most az aláírást,hogy más gyámja legyen vagy valamit találjanak ki.Én is megmondtam,hogy engem nem érdekel milyen agresszív vagy nem az,de ha én meglátom a szeretteink sírjainál,az biztos,hogy abból nem lesz köszönet.Még ha én maradok is alul,de az tuti,hogy neki megyek.