Gyermekeink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Premature Baby tickers

2011. január 31., hétfő

Kanapé csere!

2011.jan.16.
Vettünk egy másik kanapét,mert amink eddig volt a nappaliban,azt nem lehetett ággyá nyitni.És bizony néha mennyivel kényelmesebb lett volna fekve végig nézni egy jó kis filmet Apával:)
Pénteken reggel Apa haza is hozta,de egyenlőre a garázsba pakolták le.
Szombaton átrendeztük(vagyis átcseréltük a kanapékat)a nappalit.Peti ez idő alatt Anyuéknál volt fent.Amikor haza hoztuk,bement a nappaliba és elsőnek csak azt vette észre,hogy a kis asztala nem a helyén van.Aztán rápillantott a kanapéra és csak vigyorogva végig simogatta az összes bútort.Közben egyfolytában csak azt kérdezte :-MII???Anya??
Nem értette a változást de tetszett Neki.
Kicsit később kinyitottuk az ágyat is,hogy azt is megmutassuk Mazsinak.Felmászott rá,kicsit ugrizott,hempergett,majd közölte az Apjával,hogy nem jó és csukja vissza.
Jó rendben!
Vissza csukta Apa az ágyat,mi meg vissza cipeltük a dög nehéz asztalt a kanapé elé.Pepe felmászott kicsit csücsült,majd ismét reklamált(kicsit kétségbeesve,sírósan),hogy nyissuk ki.
Oké!
Újra asztal cipelés,majd ágy nyitás.Mikor Apa kinyitotta,jött a hiszti,hogy mégsem így hanem csukva legyen.
Na ezt még egyszer végig csináltuk...
(csak egy kicsit ugráltat minket a Töki)
:)
Aztán megmondtuk Petinek,hogy ebből elég,hiába sír nem nyitogatjuk a kanapét.
Mire sírva mondogatta Nekünk,hogy :-Ágy ,nemmó,helyéje!!!
(fordítok:Ágy nem jó és vigyük vissza a helyére!!!!)
Na szuper...
Szóval Mazsit kicsit megzavarta a hirtelen változás és szerette volna vissza kapni a jó kis puha öblös foteljét(ebben relaxált mindig egy mese kíséretében).
Ma már nem jelentett Neki gondot a kisebb méretű fotel:)
Vitte a nagy pelusát,bekuckolt,és onnan nézte végig a Kisvakondot:)Aztán persze felfedezte,hogy ennek a kanapénak is fel lehet mászni a háttámlájára,még szélesebb is és kényelmesebben tud ücsörögni rajta:)

Sőt!
Szuperül lehet csúszdázni is:)

Egy kis videó a csúszdázásról:
:)

2 megjegyzés:

Andrea írta...

Zsófi olyan jót nevettem :)Patrik is ilyen,ragaszkodik a régi megszokott dolgokhoz!Ez a csúszdázás meg csúcs :)A hülyeségekért nálatok sem kell a szomszédba menni.pusz

Zsófi írta...

Olyan kis dinkák tudnak len,nem?
:)
De valóban nem kell mennünk sehova a hülyeségért:)